Użytkownik
na najbliższym zjeździe, jestem za
Nowy użytkownik
Dołączam do osób, które chcą się integrować , najbliższy zjazd to najlepszy moment na taką integrację
Nowy użytkownik
Jeśli można to bym coś zaproponował, nie lepiej umówić sie gdzieś na Starówce najlepiej w miejscu gdzie można pogadać nie koniecznie w klubie gdzie jest głośno. Taka moja sugestia. Jest jest pare miejsc na starówce, np. Baltazar Gorąco zapraszam do skomentowania tego POZDRO
Nowy użytkownik
zgadasz sie z Toba, Piotrus, jak sie integrowac to lepiej tam gdzie mozna pogadac....
Nowy użytkownik
zgadzam sie z Piotrkiem.Ja jeszcze zyje piciem pod zamkiem w dniu inauguracji...
Użytkownik
JA SIE DOSTOSUJE ,ACZKOLWIEK WOLE MIEJSCA Z MUZYKĄ ITP...nO ALE GŁOS WIEKSZOSCI SIE LICZY...
Moim zdaniem pub czy jakis inny lokal nie bedzie odpowiedni. Najlepszym miejscem na integracje bedzie zwyczajna dyskoteka. Co do rozmow to i nad tym pomyslalem, jest post, malo osob chodzi na dyskoteki a poza tym muzyka jest przyciszona. Wiec jednoczesnie bedzie mozna porozmawiac i potanczyc:)
Użytkownik
Jar88 co znaczy zwyczajna "dyskoteka"?bo jak dla mnie to to samo co pub
pub=dyskoteka ,plus miejsce gdzie tez i mozna pogadac...Wiec zgadzam sie co do tego ze miejsce z muzyka spoko moze byc:)Mozna i wypic i pogadac i pobrykac-dla chcacego nic trudnego:)
Nowy użytkownik
Ja osobiście uważam że najlepiej byłoby ustalić wszystko w piątek w szkole chociaż nie przecze że można rozważyć parę miejsc może ktoś inny ma też jakieś propozycje ja obstaje za pubem gdzie leci muzyczka ale nie ma dyskoteki
Użytkownik
Wlasnie kazdy ma inna opcje:)jak dla mnie miejsce gdzie jest muza ,dysk,i rownoczesnie mozna pogadac i popiwkowac jest spox:)wiec nie wiem z czego tu problem robic:)-dla kazdego cos milego i tyle:)wiec nie ma co szukac problemow tam gdzie ich nie ma:)-AMEN:)
Nowy użytkownik
Drodzy Koledzy i Koleżanki, ja jestem olsztynianinem i jestem zdania takiego, nasza szkoła jest na ulicy Artyleryjskiej i jest ona bardzo blisko starówki i każdy kto chce lub też nie musi koło niej przechodzić a klub grawitacja jest na ulicy żołnierskiej wiec troszkę dalej ja jestem z natury leniwy i wiele osób takich jest, więc moim skromnym zdaniem lepiej iść do lokalu na starówce. Jest blisko i po drodze (dla większości) a co później to można zawsze zmienić miejsce i jeśli ktoś chce iść się pobawić to pójdzie przypominam że w klubie studenckim( a takim jest Grawitacja) impreza trwa do 2 w nocy więc dość krótko . A pozatym pamiętajcie że jest post i wiele osób może go chcieć przestrzegać (jak ktoś lubi) więc dalej obstawiam za pubem gdzie można piwko spokojnie wypić ale i tak wszystko ustalimy w piątek na zjeździe bo rozumiem że chcemy się spotkać w piątek tak ?