Nowy u¿ytkownik
Koledzy z roku zauwa¿yli¶cie ze ta nasza gruoa jest w zasadzie niezintegrowana?
Nawet raz nie by³o spotkania na luzie poza szko³±-w sumie troszq dziwne nie?:)no ale to moje zdanie i nie wiem czy kto¶ podziela:)
Nowy u¿ytkownik
zgadzam sie, bo ma³o mamy czasu i widujemy sie rzadko, ja np. nadal nie wiem kim jest Emilia i jak wyglada:), a Ty pewnie mo¿esz o mnie powiedzieæ to samo, ale jak bedzie cieplej to mo¿e, to kto wie, mo¿ edojdzie do integracji...
Nowy u¿ytkownik
O jar88 dobrze gadasz...
Co do mnie to jestem ta dzio³cha co czesto siedzi z przodu-2-ga grupa EMILIA P£AWSKA,czesto w bialej opasce hee:)
Faktem jest ze w tej chwili nie wiem co Wy za czlowieczki:)
Tak apropos na "naszej klasie",zalozylam konto naszego rocznika i gdyby sie wiekszosc zalogowala wtedy jest wszystko jasne kto jest kim:)
Nowy u¿ytkownik
Có¿ znaczy czekamy na propozycje?:)bo nie bardzo rozumiem...To chyba lezy w gestii wszystkich zainteresowanych a nie jednej osoby ktora ma organizowac impreze czy có¶?W Olsztynie nie ma problemu by gdzies wyskoczyc-powiedzmy pub itp itd.Ja bynajmniej tak to widzê..
Nowy u¿ytkownik
witam! Ja równie¿ uwa¿am ¿e warto by³oby siê spotkaæ a 29.02 jest odpowiednim terminem i kto bêdzie zainteresowany to po prostu po zajêciach uciekamy na jakiego¶ browarka i tyle.
Nowy u¿ytkownik
Ula dobrze gadasz :)to fajny termin i póki co mamy prawie tylko wyk³ady wiec w pi±tek spoczko mo¿emy skikn±c wieczorem do jakiego¶ pubu:)Bo naprawdê szkoda byæ na studiach i ¿adnych wspomnieñ nie mieæ takich na luzie hê
Tote¿ grupka ludzi zainteresowanych d..a w troki i wio:)-(¿arcik)..
Nowy u¿ytkownik
Wiêc idziemy tylko na brwarka czy chlejemy?? Osobiscie bym preferowal druga opcjê
U¿ytkownik
Cholerka tu emilia p.-musialam login zmienic bo cos sie popitolilo mi z wejsciem tutaj ,ale mniejsza o wiekszosc:)
Kolego Krzysztofie idziemy na browarka=znaczy sie chlejemy heh:)
Kto chêtny rêka do góry:)
Tak apropos nie wiem czy dobrym pomys³em nie by³oby zarezerwowanie jakiegos stolika np w "22"-no ale to moje zdanie i nie wiem jak inni sie zapatruja ,bo rzecz w tym ¿eby potem nie podpierac sciany...Niech sie inni wypowiedza-aczkolwiek chyba poki co nie zalogowa³o sie tu wiele osob ,no ale niech jedni drugim mowia...
Nowy u¿ytkownik
Ja osobiscie uwa¿am ¿e to nie jest z³y pomys³ z tym stolikiem tylko pytanie kto to zrobi i czy wogóle to spotkanie wypali bo tak jak Emila zauwa¿y³a¶ nie jest nas du¿o na tym forum a znaj±c ¿ycie to zawsze pojawi siê jaki¶ problem ¿e albo nic nie wiedzieli i nie maj± czasu albo co¶ innego .....
U¿ytkownik
Wlasnie to mnie denerwuje ,ze wiekszosc sie zachowuje jakby w podeszlym wieku by³a conajmniej..Poprostu uwazam ze kazdy ma tam jakies swoje grono i niech popytaj± ,bo jest oczywiste ze wszyscy sie nie zbior± ,no ale fajnie by³oby gdyby to by³o chocia¿by kilkana¶cie osob np...Zreszt± co bedziemy sie martwic o innych...ja jestem chetna ,Ty tez i jeszcze pare osob wiec uwazam ze nie powinnismy odpuszczac bo naprawde az wstyd sie przyznac ze kompletnie nigdzie przez pol roku nie wyskoczylismy...Jeszcze jest trochê czasu wiec moze i reszta do³aczy do naszego forum...
Nowy u¿ytkownik
hehe a jednak chlanie.cholera chetnie bym sie w taki sposob pointegrowal, ale nie mam tak kasy na picie w lokalu, moze gdzies w plenerze jak cieplej albo "u kogos" nie wykluczone ze u mnie...
U¿ytkownik
Ch³paki ¿ sie usmiecham na te Wasze propozycje:):)zaczyna to isc w dobrym kierunku:)
Nie znam klubu "Grawitacja"-powiem Wam tylko ¿e wjazd wszedzie kosztuje 5pln,a w "22" nic nie kosztuje ,ale fakt browarki zdaje siê ok 7z³
Ja siê dostosuje:)hehhehe
Z tym imprezowaniem u kogo¶ to có¿ ja z poza Olsztyna jestem...wiec raczej nie sproszê do siebie bo to 70km:)heh ZAwsze weekenduje te trzy dni w Ol...gdy s± zjazdy ,no ale to rodzinka lub przyjaciele wiêc odpada by tam zapraszaæ
My¶lcie ,my¶lcie -z tego chleba bêd± bu³ki:):)Dobrze siê zapowiada:)