Nowy użytkownik
Koledzy z roku zauważyliście ze ta nasza gruoa jest w zasadzie niezintegrowana?
Nawet raz nie było spotkania na luzie poza szkołą-w sumie troszq dziwne nie?:)no ale to moje zdanie i nie wiem czy ktoś podziela:)
Nowy użytkownik
zgadzam sie, bo mało mamy czasu i widujemy sie rzadko, ja np. nadal nie wiem kim jest Emilia i jak wyglada:), a Ty pewnie możesz o mnie powiedzieć to samo, ale jak bedzie cieplej to może, to kto wie, moż edojdzie do integracji...
Nowy użytkownik
O jar88 dobrze gadasz...
Co do mnie to jestem ta dziołcha co czesto siedzi z przodu-2-ga grupa EMILIA PŁAWSKA,czesto w bialej opasce hee:)
Faktem jest ze w tej chwili nie wiem co Wy za czlowieczki:)
Tak apropos na "naszej klasie",zalozylam konto naszego rocznika i gdyby sie wiekszosc zalogowala wtedy jest wszystko jasne kto jest kim:)
Nowy użytkownik
Cóż znaczy czekamy na propozycje?:)bo nie bardzo rozumiem...To chyba lezy w gestii wszystkich zainteresowanych a nie jednej osoby ktora ma organizowac impreze czy cóś?W Olsztynie nie ma problemu by gdzies wyskoczyc-powiedzmy pub itp itd.Ja bynajmniej tak to widzę..
Nowy użytkownik
witam! Ja również uważam że warto byłoby się spotkać a 29.02 jest odpowiednim terminem i kto będzie zainteresowany to po prostu po zajęciach uciekamy na jakiegoś browarka i tyle.
Nowy użytkownik
Ula dobrze gadasz :)to fajny termin i póki co mamy prawie tylko wykłady wiec w piątek spoczko możemy skiknąc wieczorem do jakiegoś pubu:)Bo naprawdę szkoda być na studiach i żadnych wspomnień nie mieć takich na luzie hę
Toteż grupka ludzi zainteresowanych d..a w troki i wio:)-(żarcik)..
Nowy użytkownik
Więc idziemy tylko na brwarka czy chlejemy?? Osobiscie bym preferowal druga opcję
Użytkownik
Cholerka tu emilia p.-musialam login zmienic bo cos sie popitolilo mi z wejsciem tutaj ,ale mniejsza o wiekszosc:)
Kolego Krzysztofie idziemy na browarka=znaczy sie chlejemy heh:)
Kto chętny ręka do góry:)
Tak apropos nie wiem czy dobrym pomysłem nie byłoby zarezerwowanie jakiegos stolika np w "22"-no ale to moje zdanie i nie wiem jak inni sie zapatruja ,bo rzecz w tym żeby potem nie podpierac sciany...Niech sie inni wypowiedza-aczkolwiek chyba poki co nie zalogowało sie tu wiele osob ,no ale niech jedni drugim mowia...
Nowy użytkownik
Ja osobiscie uważam że to nie jest zły pomysł z tym stolikiem tylko pytanie kto to zrobi i czy wogóle to spotkanie wypali bo tak jak Emila zauważyłaś nie jest nas dużo na tym forum a znając życie to zawsze pojawi się jakiś problem że albo nic nie wiedzieli i nie mają czasu albo coś innego .....
Użytkownik
Wlasnie to mnie denerwuje ,ze wiekszosc sie zachowuje jakby w podeszlym wieku była conajmniej..Poprostu uwazam ze kazdy ma tam jakies swoje grono i niech popytają ,bo jest oczywiste ze wszyscy sie nie zbiorą ,no ale fajnie byłoby gdyby to było chociażby kilkanaście osob np...Zresztą co bedziemy sie martwic o innych...ja jestem chetna ,Ty tez i jeszcze pare osob wiec uwazam ze nie powinnismy odpuszczac bo naprawde az wstyd sie przyznac ze kompletnie nigdzie przez pol roku nie wyskoczylismy...Jeszcze jest trochę czasu wiec moze i reszta dołaczy do naszego forum...
Nowy użytkownik
hehe a jednak chlanie.cholera chetnie bym sie w taki sposob pointegrowal, ale nie mam tak kasy na picie w lokalu, moze gdzies w plenerze jak cieplej albo "u kogos" nie wykluczone ze u mnie...
Użytkownik
Chłpaki ż sie usmiecham na te Wasze propozycje:):)zaczyna to isc w dobrym kierunku:)
Nie znam klubu "Grawitacja"-powiem Wam tylko że wjazd wszedzie kosztuje 5pln,a w "22" nic nie kosztuje ,ale fakt browarki zdaje się ok 7zł
Ja się dostosuje:)hehhehe
Z tym imprezowaniem u kogoś to cóż ja z poza Olsztyna jestem...wiec raczej nie sproszę do siebie bo to 70km:)heh ZAwsze weekenduje te trzy dni w Ol...gdy są zjazdy ,no ale to rodzinka lub przyjaciele więc odpada by tam zapraszać
Myślcie ,myślcie -z tego chleba będą bułki:):)Dobrze się zapowiada:)